[...] Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε την μπίρα στα μαγειρέματά σας, να
πειραματιστείτε με τις αγαπημένες σας συνταγές, θα εκπλαγείτε από το
αποτέλεσμα! Μαγειρέψτε με την μπίρα που σας αρέσει να πίνετε. Η γεύση
της μπίρας, μένει και μετά το μαγείρεμα, οπότε διαλέξτε την ανάλογα με
την γεύση που θέλετε να δώσετε στο φαγητό σας: ελαφριά, πικρή, δυνατή ή
φρουτώδη. [...]
(από τον πρόλογο του Βαγγέλη Δρίσκα)
Περιέχει συνεντεύξεις και συνταγές από τους:
- Μαρία Βουτσινά, διαιτολόγο
- Τασία Μακρυκώστα, αρχιchef
- Χριστόφορο Ζαραλίκο, ηθοποιός - ραδιοφωνικός παραγωγός
- Γιώργο Βενιέρη, chef
- Μελίνα Τανάγρη, τραγουδοποιό
- Νίκο Περλεγκή, chef
- Μάιρα Παπαθανασοπούλου, συγγραφέα
- Αχιλλέα Παπαχρήστο, chef
- Δημήτρη Πιατά, ηθοποιό
- Χρυσόστομο Πρασάτζη, chef
- Πάνο Σκουρολιάκο, ηθοποιό
- Σάκη Τζανέτο, chef
- Ελένη Ζιώγα, ηθοποιό - στιχουργό.
Χαρακτηριστικά Βιβλίου | |
ISBN-13 | 978-960-438-101-2 |
Συγγραφέας | ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ |
Εξώφυλλο | ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ |
Διαστάσεις | 14Χ21 |
Αριθμ. Σελίδων | 126 |
ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ,Η ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- Εκδότης: ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ
- ISBN: 978-960-438-101-2
- Διαθεσιμότητα: 1
- 13,78€
-
7,42€
- Χωρίς ΦΠΑ: 7,00€